Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Όταν ο Johnny γνώρισε την Angelina

Σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας «The Tourist» στις κινηματογραφικές αίθουσες, βγήκε στο MySpace ένα mini clip διάρκειας ενός λεπτού στο οποίο βλέπουμε την πρώτη γνωριμία της Elise (Angelina Jolie) με τον Frank (Johnny Depp).

Ο Frank είναι ένας αμερικανός τουρίστας, ο οποίος κάνει ταξίδια ανά την Ευρώπη προκειμένου να γιατρέψει την πληγωμένη του καρδιά, όταν αναπάντεχα γνωρίζει και φλερτάρει με την ''όμορφη'' (και καλά) Elise.

Αυτό που δεν γνωρίζει για αυτή την εντυπωσιακή γυναίκα είναι ότι δεν βρέθηκε στο δρόμο του τυχαία, καθώς προσπαθεί να εντοπίσει έναν εγκληματία ο οποίος καταζητείται σε 14 χώρες και κάποτε ήταν εραστής της.

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό της Βενετίας, ο Frank προσπαθεί να επιδιώξει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με την ''σαγηνευτική'' Elise. Η σχέση τους εξελίσσεται γρήγορα και καταλήγουν να βρίσκονται περικυκλωμένοι σε μια δίνη ίντριγκας και κινδύνου, που θα τους οδηγήσει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Η ταινία αποτελεί remake της γαλλικής επιτυχίας του Anthony Zimmer που βγήκε το 2005 και είναι σκηνοθετημένη από τον γερμανό Florian Henckel von Donnersmarck. Εκτός από την Angelina Jolie και τον Johhny Depp, το cast της ταινίας συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, ο Paul Bettany, ο Rufus Sewell και ο Timothy Dalton.

Το κοινωνικό θρίλερ «The Tourist» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου.


http://www.myspace.com/video/vid/107063711?pm_cmp=vid_OEV_M_C#ivp-comments

2 σχόλια:

  1. α) αμάν με τα remakes, έχουμε πήξει. Βγάλτε και τίποτα καινούριο!!!! :Ρ

    β) ντάξει μη γίνεσαι τόσο πικρόχολη. Το κλείδι είναι να είσαι αντικειμενική, αλλά να δηλώνεις και να ξεκαθαρίζεις την άποψή σου ;)

    Καλή σου μέρα(τέτοια ώρα που είναι :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή