Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Λίστα με τους ποιο ''ματσό'' τού 10-11


Ο σκηνοθέτης του “Avatar” James Cameron βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του γνωστού περιοδικού Vanity Fair με τους 40 διάσημους του Hollywood που είχαν τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2010.
Ο δημοφιλής σκηνοθέτης κέρδισε από τις κινηματογραφικές του δουλειές περίπου 257 εκατ. δολάρια το 2010, σύμφωνα με τη λίστα αυτή. Στην δεύτερη θέση της λίστας αυτής του Vanity Fair είναι ο ηθοποιός Johnny Depp, ο οποίος κέρδισε από το σινεμά 100 εκατ. δολάρια.
Ο Steven Spielberg είχε έσοδα 80 εκατ δολάρια το 2010 από τις κινηματογραφικές του δραστηριότητες, και κατετάγη τρίτος στην λίστα.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο βρετανός σκηνοθέτης Christopher Nolan, με έσοδα 71,5 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό. Η θέση αυτή είναι η μεγαλύτερη που καταλαμβάνει βρετανός στην φετινή λίστα του Vanity Fair με τους 40 διάσημους με τα μεγαλύτερα έσοδα στο Hollywood.
Το top 5 της λίστας κλείνει με τον Leonardo Di Caprio, που το 2010 το σινεμά του απέφερε 62 εκατ. δολάρια.
Την πρώτη δεκάδα της λίστας συμπληρώνουν οι: Tim Burton (6), Adam Sandler (7), Todd Phillips (8), Taylor Lautner (9) και Robert Downey Jr.
Ο Robert Pattinson βρίσκεται στην 15 θέση της λίστας, ενώ η συμπρωταγωνίστρια του στο Twillight Kristen Stewart στην 13η θέση. Άλλα μεγάλα ονόματα του Hollywood που είναι ανάμεσα στους 40 με τα περισσότερα έσοδα το 2010 είναι και οι: Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Owen Wilson, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου