Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ζήλια ψώρα Brad Pitt - Angelina Jolie!

O Brad Pitt πρόσφατα γνωστοποίησε ότι ανακαινίζει ένα παλιό διαμέρισμα που βρίσκεται στο κτήμαChateau Miraval στην Γαλλία, για να μετακομίσει εκεί μαζί με την αγαπημένη του, Angelina Jolie, τα έξι παιδιά τους, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne αλλά και τους γονείς του Pitt, Bill και Jane.
Πολίτες Γαλλίας Brad Pitt - Angelina Jolie! Ένας φίλος του ζευγαριού δήλωσε σε γνωστή αγγλική εφημερίδα: «Όλη η οικογένεια θα μετακομίσει εκεί μόνιμα όταν τελειώσει η ανακαίνιση. Αυτή την στιγμή έχουν έξι νταντάδες, μια για κάθε παιδί. Ο ερχομός των γονέων του Brad  θα βοηθήσει ώστε να τις ξεφορτωθούν και  η ανατροφή των παιδιών να γίνει μέσα σε ένα οικογενειακό, σταθερό περιβάλλον».
Ο 47χρονος Pitt και η 35χρονη Angelina λέγεται πως ζήτησαν από τους γονείς του ηθοποιού να μετακομίσουν μαζί τους για να μην αναγκάζουν τα παιδιά  να ταξιδεύουν μαζί τους  ανά τον κόσμο, όπου εκείνοι έχουν γυρίσματα ταινιών. Φημολογείται ότι ο φίλος του ζευγαριού, Johnny Depp, πολίτης Γαλλίας εδώ και αρκετό καιρό, ήταν αυτός που έπεισε το ζευγάρι να αλλάξει ήπειρο και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στην Ευρώπη [ναι γιατί Τζόνι= υπόσχεση]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου