Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως ο πιστός βοηθός του Lone Ranger, Tonto, στη μεταφορά της γνωστής αμερικανικής σειράς στη μεγάλη οθόνη.

 Ο Johnny Depp θα υποδυθεί τον Tonto, τον σύντροφο του Lone Ranger, γνωστού ήρωα της αμερικανικής τηλεόρασης το 1949. Στην κινηματογραφική έκδοση του τεξανού ranger ο Tonto θα έχει ουσιαστικά τον κύριο ρόλο καθώς ο σκηνοθέτης Gore Verbinski θέλει να μετατρέψει το όλο σενάριο σε μια παραλλαγή του Δον Κιχώτη.
Ο ακόλουθος Tonto ως άλλος Sancho Panza θα είναι αυτός που ουσιαστικά παίρνει τις σωστές αποφάσεις και προστατεύει τον κάπως αφελή Lone Ranger – Δον Κιχώτη. Πολλά στοιχεία του ρόλου του θα είναι δανεισμένα από τον Jack Sparrow όμως το όλο εγχείρημα είναι αρκετά ριψοκίνδυνο.
Ο λόγος είναι το ότι σειρά  Lone Ranger ήταν πολύ αγαπητή στο αμερικάνικο κοινό και δεν μπορεί να αξιολογηθεί το κατα πόσο οι θεατές θα εκτιμήσουν την εξύψωσή του Tonto εις βάρος του πρωταγωνιστή. Πάντως η ιδέα παραμένει ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα προσελκύσει τους απανταχού θαυμαστές του αμερικανού ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου