Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο Johnny μιλάει στην εκπομπή PopTarts του Fox411 για την καριέρα και τον τελευταίο του ρόλο !!!!!


Η πορεία του Johnny Depp στον κινηματογράφο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από εκπληκτική ως αξιοζήλευτη! Ο κορυφαίος και άκρως ανατρεπτικός σταρ του Hollywood, αποκάλυψε στην εκπομπή PopTarts του Fox411, ότι σαν τελευταίο ρόλο της καριέρας του, θα ήθελε να υποδυθεί τον βασιλιά Ληρ ή τον Δον Κιχώτη.
Ευτυχώς για τους σινεφίλ, όμως, αυτή η μέρα μάλλον θα αργήσει να έρθει, ενώ μέχρι τότε, ο Depp, προσπαθεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, δύο από τα αγαπημένα του μυθιστορήματα, το ''The Ginger Man'', του JP Donleavy, καθώς και το ''Αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν από θερμά κλίματα'' του Tom Robbins.
Ο 47χρονος Johnny Depp, έχει πρωταγωνιστήσει σε παραπάνω από 45 ταινίες, ενώ έχει ενσαρκώσει μια τεράστια γκάμα ρόλων από μελαγχολικούς ''μεταλλαγμένους'' με...ψαλίδια αντί για χέρια μέχρι εκκεντρικούς πειρατές και δολοφονικούς κουρείς!
Ο Depp αποκάλυψε ότι του άρεσε σαν εμπειρία το να πρωταγωνιστεί σε μία ταινία σαν το rango, αν και ένιωσε λίγο ανόητος.
''Είχε πλάκα, αλλά ένιωσα λίγο γελοίος. Είμαι ένας άντρας στο μέσο της ηλικίας μου και προσποιούμαι πως έχω ουρά!''
Τέλος, ο Depp εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν μικρός και έπαιζε με άλλα παιδιά, πάντα θα διάλεγε να υποδυθεί τον Ινδιάνο και όχι τον cowboy! (εξάλλου είναι και η καταγωγή του Ινδιάνος ''τσερόκι'')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου