Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Στο L'OFFICIEL που κυκλοφορεί! Τζόνι & Βανέσσα |δύο σε ένα|


Οι πύλες της PARADIS 

Δέν έχουν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν έχουν υπογράψει σύμφωνο ελευθερης συμβίωσης. Ειναι όμως πιο μαζί απο μαζί! Μπορεί εκείνη να έκανε πίσω στην ''καριέρα'' της για χάρη του, ο Τζόνι όμως βρήκε στην Βανέσσα μια αληθινή.....Paradis!





Η Βανέσσα και ο Τζόνι δέν ενώθηκαν με κεραυνοβόλο έρωτα. Συγγνώμη αν σας χαλάμε τη φαντασίωση, αλλα αγάλι αγάλι γνωριμία- έρωτας. << Ζούσαμε σε διαφορετικούς κόσμους, εκείνος στην Αμερική και εγω στην Γαλλία. Είχαμε όμως κοινούς φίλους και βλεπόμασταν συχνά για 4 χρόνια. Τη μέρα όμως που συναντηθήκαμε στο Παρίσι ήμασταν και οι δύο στην ίδια φάση, ήταν η κατάλληλη στιγμή και δεν υπίρχε χρόνος για χάσιμο.>> εξομολογείται η μικροκαμωμένη Γαλλίδα. Το χρόνο λοιπόν δεν τον έχασαν, αντιθέτως τον έχουν βρεί εδώ και 13 χρόνια αφού βέβαια πέρασαν απο διάφορες αγκαλιές και πάθη - ποιος ξεχνάει το ειδύλλιο του Τζόνι με την Κέιτ Μός ή της Βανέσσας με τον Λέννη Κράβιτζ??

Είναι ωραίο ζευγάρι,αλλά δεν αναλώνονται κυνηγώντας το φακό. Δέν είναι σκλάβοι της κάμερας ( βλ. ζεύγος Μπέκαμ) για καλή μας τύχη. Εμφανίζονται μόνο όταν είναι να προβάλουν κάποια ταινία ή ενα δίσκο, αλλιώς ξέρουν καλά να σβήνουν τους προβολής της δημοσιότητας. <<Η αλήθεια είναι ότι η Βανέσσα κι εγώ έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής, πολύ κοντα σ'αυτόν τον τσιγγάνων. Με άλλα λόγια, όπου μας βγάλει η ζωή ...Το σημαντικότερο για εμάς ειναι να είμαστε μία ενωμένη οικογένεια. Για να χωριστούμε, θα πρέπει η ταινία να αξίζει, γιατί εννοείται πως προτιμώ τη ζεστασιά που μου προσφέρουν η Βανέσσα και τα παιδιά μου απο την ψύχρα της καριέρας.>> Και όταν περνούν οικογενειακές στιγμές δεν μιλάνε ποτε για τα επαγγελματικά τους. <<Το τηλέφωνο δεν χτυπά ποτε. Το μόνο θέμα συζήτησης μας ειναι τα παιδιά>>

Ας αφαιρέσουμε λίγη απ'ο την χρυσόσκονη... Οι άνθρωποι σίγουρα θα λένε κιάλλα, όπως για τις περίεργες παρέες του Τζόνι όταν υποδύεται τον παμπόνηρο  Captain Sparrow. Ωστόσο, γιαυτό τον μποέμ τύπο η οικογένεια σημαίνει σχεδόν τα πάντα. Αν βέβεα τον ρωτήσεις κ΄'ατι για την σύντροφο του, δύσκολα του παίρνεις κουβέντα. Άν τα καταφέρεις, ώς δια μαγίας ανοίγει τη λεκτική του βάνα: << Η Βανέσσα ειναι απίστευτη γυναίκα εξαιρετική τραγουδίστρια και ''ηθοποιός''>> Ξέρει επίσεις πως να ζεί με έναν άντρα σαν και εμένα κάτι που, πιστέψτε με , δεν ειναι και τόσο εύκολο γιατί μπορω να μεταμορφωθώ σε αγριάνθρωπο και αλλόκοτο τύπο. Αυτή η γυναίκα ειναι για εμένα πραγματική πηγή έμπνευσης. Άλλαξε τελείως την ζωή μου. Της οφείλω την ισορροπία μου, τα παιδιά μου. Είναι ένα μικρό και εύθραυστο πλάσμα....μία μικρή, πανέμορφη πανέμορφη μικρή πεταλουδίτσα (κάμπια). Μία πανέμορφη πεταλούδα που φτερουγίζει γύρω από τον αγαπημένο της δίνοντας του αμέτρητη αγάπη. <<Είμαι μια καλή σύντροφος για εκείνον. Για να είμαι ειλικρινής δέν ειμαι και τοσο σίγουρη πως θα ήμουν καλή για κάποιον άλλον. Το ίδιο νομίζω ισχύει και για εκείνον. Δύσκολο να το εξηγήσεις, αλλά υπάρχει κάτι το φυσικό, το προφανές , το όμορφο μεταξί μας.>>

Και το θέμα γάμος σε όλα αυτα? Τη Βανέσσα την γοητεύει ο ρομαντισμός που κρύβετε στην ιδέα γάμος: << Μου αρέσει να λέμε ο ένας στον άλλο << ας παντρευτούμε >> , απο την άλλη όμως αυτο που έχουμε ειναι τελειο όπως ειναι. Εξάλλου , είμαι πιο παντρεμένη κ απο παντρεμένη, αφού εχουμε μαζί 2 παιδιά. Ίσως κάποια μέρα το κάνουμε αλλα μπορώ και χωρίς τον γάμο. Του ανήκω και το γνωρίζει.>>Ύστερα όμως απο 13 χρόνια κοινής ζωής, σαν κάτι να πήραν τα αυτιά μας περί γάμου... μπορεί να δηλώνουν οτι δεν το εχουν ανάγκη, σύμφωνα όμως με τις τελευταίες χολιγουντιανές φήμες θα το κάνουν και αυτοί για τα παιδιά τους...Την Λίλη Ρόουζ και τον Τζάκ.


ΤΟ ΚΑΡΦΊ: Θα δώσουν για 1η φορά ραντεβού στο πλατό για να υποδυθούν το θρυλικό ζευγάρι της Simon DeBeauvoir και του Nelson Algren στην ταινία My American Lover. Με αυτό ευελπιστεί η Βανέσσα να τονώσει την ισχνή κινηματογραφική παρουσία της. Μέχρι τότε ξεκουράζονται στο ιδιωτικό τους νησί στην Καραϊβική

Κείμενο --> Βίκη Βασιλάτου --> Περιοδικό L'officiel σελ. 48-49



8 σχόλια:

  1. συγγνωμη να πω κατι????? ΜΟΝΟ εγω ειμαι αυτη που μισει τοΟΟσο πολυ την βανεσα?! ειλικρινα!!! πραγματικα αυτης της κοπελας της χαμογελασε η ζωη καταμουτρα.. δεν υπαρχει πιο τυχερη γυναικα στο κοσμο!!! ας ειναι κ παραξενος, ας ειναι κ αγριανθρωπος κ ιδιοτροπος, ας ειναι κι οτι θελει!!!! ειναι με τον JOHNNY DEP, HELLOOOO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι στεφη μου δεν εισαι η μόνη....και εγω μια απο τα ίδια...πραγματικά ειναι η πιο τυχερή και η πίο αχώνευτη...ο τζόνι τα παραλέει εδω...δεν ειναι πια ετσι ...ειναι 3υνή οχι γλυκιά!!! ΤΖΌΝΙ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΧΑΖΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεεεες τα!!! ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ! πραγματικα δεν την παω μια! σε ολες τις συνεντεξεις χαμογελαει σαν ηλιθια! ειναι ομορφη (λεμε τωρα...) αλλα ειναι μεχρι να ανοιξει το στομα της!! μολις το ανοιξει... αστα να πανε!!! κ αν το παρατηρησεις ομορφη ειναι μονο στις φωτογραφησεις (τυχαιο? δε νομιζω) γιατι αν δεις τις φωτο απ την καθημερινοτητα της ειναι χαλια... ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σας άρεσε το άρθρο που έγραψα για τον πολυαγαπημένο σας.. Είναι όντως σπουδαίος καλλιτέχνης.. Φιλικά, Βίκυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααχχαχαχ εσυ το έγραψες....????
    ευχαριστούμε που μας δίνεις αφορμές για να σχολιάζουμε...φέρνεις κοντα ανθρώπους...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή