Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νησάκια των Χoλιγουντιανών στάρς

Είναι πλούσιοι και διάσημοι και έχουν συνηθίσει να ζουν μια ζωή μέσα στη χλιδή. Οι σταρς του Hollywood μπορούν να αποκτήσουν ότι τραβάει η καρδιά τους, από υπερπολυτελή σπίτια και πανάκριβα αυτοκίνητα και σκάφη, μέχρι και τους δικούς τους ιδιωτικούς παράδεισους! Δεν είναι λίγοι οι σταρς που έχουν στην ιδιοκτησία τους κάποιο εξωτικό νησάκι...

Πρώτος και καλύτερος ο
 Johnny Depp, ο οποίος ερωτεύτηκε τις Μπαχάμες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Πειρατών της Καραϊβικής και αποφάσισε να αγοράσει το μικρό νησάκι Pond Cay, έκτασης 45 στρεμμάτων, με ιδιωτικό λιμάνι, μία λιμνούλα τριγυρισμένη από φοίνικες και έξι παραλίες με χρυσαφένια άμμο, έναντι 3,6 εκατ. δολαρίων.

Ο 
Leonardo Di Caprio έχει αγοράσει το νησί Blackadore Cay, έναντι 2,4 εκατ. δολαρίων, το οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει σε ένα οικολογικό θέρετρο στο οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Ένα νησί 700 στρεμμάτων στο Bonds Cay έχει αγοράσει η sexy τραγουδίστρια 
Shakira, έναντι 16 εκατομμυρίων, μαζί με τους πολύ καλούς της φίλους, το Roger Waters των Pink Floyd και τον Alejandro Sanz.

Ο 
Ricky Martin αγόρασε ένα νησί ανοιχτά της ακτής Angrados Reis στη Βραζιλία, αξίας έξι εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο όπως έχει πει είναι το ησυχαστήριό του, ενώ ο Mel Gibson απομονώνεται στο νησί Mago στο σύμπλεγμα των νησιών Φίτζι, έκτασης 8,4 τετραγωνικών μιλίων το οποίο αγόρασε έναντι 15 εκατομμυρίων.

Μέσα στη μέση του Κεμπέκ, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, έχει αγοράσει ένα νησί και η 
Celine Dion. Στο νησί υπάρχει ένα κάστρο γαλλικού ρυθμού, με πανύψηλους φράχτες για να κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δύο ακόμα celebrities που έχουν το δικό τους νησί είναι ο
 Eddie Murphy, που έχει αγοράσει και αυτός ένα νησάκι στις Μπαχάμες, αλλά και ο David Copperfield, ο οποίος επέλεξε την ίδια περιοχή για να κάνει τις επενδύσεις του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου