Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η νέα ταινία της Vanessa Paradis

Είναι περισσότερο γνωστή, τουλάχιστον για τους Αμερικανούς, ως η σύντροφος του σούπερ σταρ Johnny Depp, όμως η Vanessa Paradis αν και χαμηλών τόνων, συνεχίζει την καριέρα της στη μουσική και τον κινηματογράφο στην πατρίδα της τη Γαλλία.
Η νέα της ταινία έχει τίτλο "Heartbreaker" μια ρομαντική κωμωδία που προβάλλεται στη Γαλλία και θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στις ΗΠΑ. Ο Johnny Depp βρίσκεται ήδη στην Αμερική για τα γυρίσματα της συνέχειας των "Πειρατών της Καραϊβικής".
Η Vanessa Paradis έγινε γνωστή στα 14 της χρόνια με το σούπερ χιτ "Joe le taxi". (μ...σιγά) Το 1989 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία "Noce Blanche" που της χάρισε το βραβείο Σεζάρ πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού. Το 1991 ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ως πρόσωπο της Chanel.
Αντίθετα με άλλες γαλλίδες σταρ, όπως η Marion Cotillard, η Juliette Binoche και η Audrey Tatou η 37χρονη Paradis δεν επιδίωξε ποτέ να κάνει καριέρα στο Hollywood. "Δεν με ενδιέφερε η αναγνώριση και ήμουν ψύχραιμη σε ό,τι αφορά την καριέρα μου. Το να είμαι μαμά με ενδιαφέρει περισσότερο...", τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους και αναφερόμενη στα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Johnny Depp, την 11χρονη Lily-Rose και τον 8χρονο Jack.

1 σχόλιο: