Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ποιό σέξι άνδρας του πλανήτη ;D

Τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη κέρδισε ο Johnny Depp, σύμφωνα με γνωστό αμερικανικό περιοδικό. 

Ο Johnny Depp διαδέχθηκε τον Hugh Jackman, ο οποίος κατείχε τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα του κόσμου για το 2008-2009-2010 

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Johnny Depp ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας όχι τόσο για τους ρόλους του σε ταινίες που τον έκαναν ιδιαίτερα γνωστό όπως οι "Πειρατές της Καραϊβικής", το "Sweeney Todd" καθώς και το πιο παλιό "Σοκολά", αλλά περισσότερο για την πιο ήπια πλευρά που έχει δείξει στο κοινό ως πατέρας και σύζυγος. 

Ο Johnny Depp, ο οποίος υπήρξε τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ είναι σύντροφος της γαλλίδας τραγουδίστριας Vanessa Paradis με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. "Η αφοσίωση του στην οικογένεια του είναι που τον κάνει τόσο αγαπητό στις γυναίκες", ανέφερε το περιοδικό. 

Για τον διάσημο ηθοποιό αυτή είναι η δεύτερη φορά που κατακτά τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα. Η πρώτη φορά που ο γοητευτικός σταρ του Hollywood αναδείχθηκε ο πιο σέξι άνδρας ήταν το 2003. 

Εκτός από τον Johnny Depp τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα έχουν κερδίσει από δύο φορές στο παρελθόν ο Brad Pitt και ο George Clooney. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου