Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τα ψευδώνυμα των stars

Όταν είσαι star όλα τα φώτα είναι συνεχώς πάνω σου. Τι κάνεις λοιπόν όταν θέλεις να 
κρατήσεις τα φλας μακριά από τις... προσωπικές σου στιγμές; Μεταμφιέζεσαι και χρησιμοποιείς ψευδώνυμο! Αλήθεια, ποια είναι τα ψευδώνυμα των stars; Πώς συστήνονται οι διάσημοι incognito;

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Όταν ακόμα ήταν ζευγάρι, Brad Pitt και Jennifer Aniston έκαναν κρατήσεις στα ξενοδοχεία πολυτελείας, που διέμεναν, με το ψευδώνυμο Mr. and Mrs. Ross Vegas...

Η Kate Beckinsale του ''Underworld'' συστήνεται στις ρεσεψιόν ως κυρία Sigourney Beaver. Αυτή μπορεί να την μπερδέψεις και με την Sigourney Weaver με το όνομα που διάλεξε...

Μετά τον χωρισμό του με την Jennifer Aniston και αφότου βρέθηκε στο πλευρό της Angelina Jolie, ο Brad Pitt άλλαξε ψευδώνυμο. Έτσι μαζί με την Angelina μας συστήνονται πια ως...Bruce and Jasmine Pilaf. Άκου Pilaf!

Το ψευδώνυμο της Paris Hilton (η οποία υποψιαζόμαστε ότι στα ξενοδοχεία Hilton χρησιμποιεί το κανονικό της όνομα) είναιTinkerbell. Τι γλυκό...!

Ο Elton John δεν έχει ένα, δεν έχει δύο, αλλά τρία ψευδώνυμα, που χρησιμοποιεί στα ξενοδοχεία. "Bobo Latrine," "Brian Bigbum'' και "Sir Humphrey Handbag." Μπερδευτήκαμε, Elton!

Και ο Johnny Depp λατρεύει τα ψευδώνυμα και έχει πολλά! Μερικά από αυτά; "Mr. Drip Noodle," "Mr. Stench," και "Mr. Oddpong."

Ο Kevin Costner ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για έβδομη φορά. Οπότε η κράτηση στο μαιευτήριο θα γίνει με το ψευδώνυμο... Frank Farmer.

Apple C. Vermouth είναι το ψευδώνυμο του Sir Paul McCartney από τους θρυλικούς Beatles.

Και τέλος... ο αξέχαστος Marlon Brando είχε επηρεαστεί από τον Ταρζάν όσον αφορά το ψευδώνυμό του, αφού αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα του πατέρα του Ταρζάν: Lord Greystroke.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου