Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

O Johnny Depp θα γίνει... Freddie Mercury!

Την ανάγκη ύπαρξης ενός film σκέφτηκαν αλλά και ανέλαβαν να φέρουν εις πέραςτα υπόλοιπα μέλη των Queenενώ όπως ακούγεται επιθυμούν να πρωταγωνιστήσει οJohnny Deppστον ρόλο του Freddie ο οποίος εκτός από μεγάλος μουσικός απασχολούσε συχνά τα media με την σεξουαλική του ζωή και τελικάπέθανε από AIDS το 1991.

Συγκεκριμένα, ο
Brian May, που είναι και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος,ζήτησε προσωπικά από τον Johnny Depp να αναλάβει τον ρόλο του Mercury.Όμως όπως και ο ίδιος είπε, τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς "τα πράγματα είναι ακόμα υπό συζήτηση". Παρ' όλα αυτά, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας ότι"ο Johnny Depp είναι φοβερός και θα μπορούσε να αναβιώσει επάξια τον Mercury στην μεγάλη οθόνη".

Αν συμβεί αυτό, και με δεδομένο ότι ο Depp παίζει τον Captain Jack ως άλλος Keith Richards, δύο πράγματα θα σημαίνει. Ή ότι ο Johnny Depp έπρεπε εξαρχής να γίνει μουσικός και όχι ηθοποιός ή ότι οι μουσικοί είναι πάνω απ' όλα και... ηθοποιοί. Διαλέγετε ό,τι σας συμφέρει!


Διαβάστε περισσότερα:







http://www.mad.tv/section/news/23706/news/O%20Johnny%20Depp%20%CE%B8%CE%B1%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20Freddie%20Mercury!#ixzz10qm9M000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου