Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Johnny μίλησε... τέλος τον θέλουμε στο Jump Street 21

Ο Τζόνι ελάλισε...θέλει και θέλουμε ξανά στον ρόλο του Tom Hanson του ποιο όμορφου μπάτσου στον κόσμο τον καλύτερο ηθοποιό...(καλά δεν λέω και στον αντεροβγάλτη... αστυνομικός-ντετέκτιβ-ΘΕΟΣ ήταν)
Ο ίδιος ο ηθοποιός  εξέφρασε την επιθυμία να το κάνει. Με την ευκαιρία της νέας του ταινίας, Rango, ο Johnny Depp μίλησε στην εκπομπή του Mario Lopez. Μετά από ερώτηση εάν θα έπαιζε ξανά τον Tom Hanson από το 21 Jump Street, τη σειρά που τον έκανε γνωστό, είπε πως θα το ήθελε πολύ και θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. «Το μόνο που περιμένω είναι να μου ζητηθεί. Θα το έκανα στο δευτερόλεπτο γιατί θα ήταν πολύ διασκεδαστικό, τον αγαπώ αυτό τον ρόλο είναι μία ζωή είναι κομμάτι της δικής μου (όπος και ο Τζάκ Σπάροου)», είπε ο Depp.
Άντε να πέφτουν οι προτάσεις...γιατί ο Τζόνι είναι ο ποιο κούκλος ώριμος έφηβος...και αξίζει του κόσμου τα πάντα όλααααα.......

4 σχόλια:

  1. ouuuuuuuuuuuuuu....!
    ti kalaaaaaaaaaaaaaaaa.......! :D
    kai na er8ei kai cthn ellada...!
    kai h palia kai h kainourgia ceira!
    kai to palio exei kai pollouc kuklouc! :D ♥
    (iwanna)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nn t 3erw ma dn s eixa pei olo t exw alla einai xoris upotitlous an einai na st perasw...na t deis 9a t dw k egw...rr phra na dw to the libertine kai dn vriskw wra pou na loipoun oloi...olo mes ta podia m...kai t nevra m...://

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re eimai apisteuta kouklos!!!!!o pio omorfos h8opoios tou kosmou!!!makari na er8ei sthn Ellada:((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. axx...to 3erw genika einai o poio omorfos...se ola kai o poio kalos..kai o poio kalosinatos,...kai olaaa olaa... <3 maria gine plzz melos tou BLOG moy an 9es...:) kai an exeis k esu 9a ginw k egw st diko soy :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή