Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρμάρωσε ο Τζόνι Ντεπ!


    Ο δημοφιλής ηθοποιός έγινε... άγαλμα. Στην κυριολεξία. Το φυσικού μεγέθους γλυπτόαποκαλύφθηκε την Τετάρτη στο Βελιγράδι.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) επισκέφτηκε τη σερβική πρωτεύουσα για να παραβρεθεί στο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ Kustendorf, που διοργανώνει εκεί ο Εμίρ Κουστουρίτσα (Emir Kusturica). Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο ορεινό χωριό Ντβένγκραντ το οποίο κατασκευάστηκε το 2005 ως σκηνικό για την ταινία του διάσημου σέρβου σκηνοθέτη "Life Is A Miracle".
    Ως επίσημος καλεσμένος του Κουστουρίτσα, ο αμερικανός σταρ μόλις έφτασε στη Σερβία συνάντησε τον πρόεδρο Μπόρις Τάντιτς (Boris Tadic) και αμέσως μετά πέταξε με ελικόπτερο για το Ντβένγκραντ. Εκεί έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματοςσε μια έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα.
Κουστουρίτσα και Ντεπ συνεργάστηκαν το 1993 στην ταινία "Arizona Dream" και ετοιμάζονται να το ξανακάνουν σύντομα. Η νέα ταινία που ετοιμάζει ο δύο φορές βραβευμένος στο φεστιβάλ των Καννών σκηνοθέτης θα έχει θέμα τη ζωή του μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα. Και μαντέψτε ποιος κρατάει τονπρωταγωνιστικό ρόλο!
 (αποτυχία το άγαλμα)

1 σχόλιο: