Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Τώρα που το σενάριο του πέμπτου μέρους των πειρατών ειναι έτοιμο δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν θα υπάρξει επόμενη ταινία...


Ο σεναριογράφος Terry Rossio έχει έτοιμο το σενάριο για την πέμπτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», ωστόσο ο Johnny Depp έχει ορισμένες ενστάσεις σε ότι αφορά την παραγωγή της των «Πειρατών no5».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σεναριογράφος παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα στα στούντιο παραγωγής το σενάριο. Η ταινία δεν έχει ακόμη τίτλο, και το σενάριο αποτελεί το πρώτο βήμα για την παραγωγή της πέμπτης ταινίας των «Πειρατών».
Ωστόσο, το ερωτηματικό που πλανάται είναι το εάν ο Johnny Depp, που ενσαρκώνει τον δημοφιλή Jack Sparrow θα υπογράψει για να μετάσχει και στην πέμπτη ταινία. Ο Depp, σε δηλώσεις του, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, δεν είναι αντίθετος στο να παίξει σε μια ακόμη ταινία των «Πειρατών», αλλά δεν έχει δει ακό΄μη το σενάριο του Rossio. Ακόμη, φέρεται να ανέφερε πως θα ήθελε να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα ανάμεσα στην τέταρτη και την πέμπτη ταινία των «Πειρατών».
Υπενθυμίζεται πως η τέταρτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», με τίτλο "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου