Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο Τζόνι τραυματίστικε στα πλατό των πειρατών!

Μπορεί ο Johnny Depp να είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και, το alter ego του, ο γοητευτικός, νταής και ολίγον τι ιδιόρρυθμος πειρατής Jack Sparrow να έχει ήδη περάσει στη κινηματογραφική ιστορία, υπάρχουν ωστόσο μερικές φορές που ακόμα και ένας σταρ της κλάσης του Depp πρέπει να σφίξει τα δόντια και να παραμείνει πιστός στο καθήκον του, ακόμα κι αν οι συνθήκες δυσκολεύουν τη κατάσταση. Όπως το να πρέπει να τελειώσεις μια σκηνή ενώ σφαδάζεις από τους πόνους.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως βρέθηκε σε μια τέτοια κατάσταση, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας των Πειρατών, με τίτλο «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides».

«Πρέπει να είχα χτυπήσει την πλάτη μου κατά τη διάρκεια κάποιας επικίνδυνης σκηνής και κατέληξα με μια πολύ κακή ισχιακή κατάσταση», είπε ο Depp στον δημοσιογράφο. «Ήταν ένας απαίσιος, ανατριχιαστικός ηλεκτρισμός που με διαπερνούσε συνέχεια. Συνέχισα να γυρίζω τη σκηνή, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Αναγκάστηκα να κουτσαίνω στα γυρίσματα. Ήταν τερατώδες, φίλε, ήταν τόσο απαίσιο που στο τέλος άρχισε να μου αρέσει! Ήταν πολύ κακό και έπρεπε να ζω με αυτό για περίπου τρεις εβδομάδες με έναν μήνα. Αλλά το συνήθισα και μου έλειψε κάπως όταν μου πέρασε».

Για κάτι τέτοιες δηλώσεις, αλλά και για πολλά άλλα πράγματα, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σε αγαπάμε, κύριε Depp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου