Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Οι «Πειρατές» βασιλεύουν στο αμερικάνικο box office αλλά και στο δικό μας από την πρώτη εβδομάδα προβολής!Το πλοίο του Jack Sparrow σάλπαρε για την πρώτη θέση του αμερικανικού box office, αφού η τέταρτη συνέχεια των «Πειρατών της Καραϊβικής» είχε εισπράξεις, το τριήμερο Παρασκευή με Κυριακή, 90,1 εκατομμύρια δολάρια. 
Πρωταγωνιστές της νέας ταινίας με τίτλο “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” (Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά) είναι φυσικά ο Johnny Depp και ο Geoffrey Rush (πειρατής Barbossa) αλλά αυτήν την φορά τους πλαισιώνουν η Penelope Cruz και ο Ian McShane, και όλοι μαζί αναζητούν την πηγή της αιώνιας νεότητας. 

Στη δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά είναι η ταινία "Bridesmaids" με εισπράξεις 21,1 εκατομμύρια δολάρια. Aκολουθούν η ταινία "Thor", το "Fast Five" και η τριαδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων "Rio". 
Η νέα ταινία του Woody Allen, "Midnight in Paris", η οποία έλαβε εξαιρετικές κριτικές και είχε θερμή υποδοχή στις Κάννες, είναι ανάμεσα στα 12 φιλμ με τις υψηλότερες εισπράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου