Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η πρόστυχη δασκάλα Penelope Cruz

Στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής, «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», στην οποία συμπρωταγωνιστούν, ο Johnny Depp και η Penelope Cruz παρουσιάζονται σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, δίνουν συνεντεύξεις και μοιράζονται εμπειρίες και αναμνήσεις από τη συνεργασία τους.
Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει πως, όταν η Penelope Cruz ήρθε στην Αμερική για πρώτη φορά, μία από τις δύο φράσεις που γνώριζε στα αγγλικά ήταν «Θέλω να δουλέψω με τον Johnny Depp». Χτες, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε πως και η ίδια έχει παραδώσει μερικά μαθήματα ισπανικών στον Depp, τα οποία όμως δεν τα μαθαίνει κανείς σε ένα τυπικό φροντιστήριο.
Ο ηθοποιός, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας, είπε σχετικά: «(Η Penelope) μου έμαθε τα πιο πρόστυχα ισπανικά που μου έχουν μάθει ποτέ. Είναι τόσο απρεπή που δεν μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή. Θα ήταν κακή ιδέα. Θα με κυνηγούσε μέχρι το τέλος της ζωής μου». Να μια δασκάλα ισπανικών που δεν θα θέλατε να διδάσκει στο σχολείο του παιδιού σας.
Ωστόσο, πέρα από την πλάκα, ο Depp είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τη συμπρωταγωνίστριά του και τη συνεργασία τους «Το παράξενο ήταν πως, όταν ξαναειδωθήκαμε, ήταν σαν να είχαμε τελειώσει τα γυρίσματα του "Blow" την προηγούμενη εβδομάδα. Κολλήσαμε αμέσως. Ό, τι υπήρχε μεταξύ μας, σε επίπεδο χημείας, πήρε αμέσως φωτιά. Νιώσαμε πως ήταν σωστό, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου