Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η παγκόσμια πρεμιέρα του “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” αναλυτικά... !

Τα ξανάπα αλλά τα ξαναλέω τώρα ποιο αναλυτικά...
Όλο το καστ της τέταρτης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής», αλλά και πολλοί άλλοι celebrities παραβρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, που πραγματοποιήθηκε στη Disneyland, στο Anaheim της Καλιφόρνια το Σάββατο 7 Μαΐου.

Η Penelope Cruz, λαμπερή όσο ποτέ, πόζαρε στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της Johnny Depp. Το παρών στην πρεμιέρα έδωσε και ο Keith Richards, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ρόλο του Depp στους «Πειρατές», τον Jack Sparrow, όπως και ο Jeoffrey Rush, ο οποίος υποδύεται τον Barbossa. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rob Marshall.

Επίσης, στην πρεμιέρα της ταινία παραβρέθηκαν και οι Ian McShane, Kevin McNally, Oscar Jaeneda, Yuki Matsuzaki, Astrid Berges-Frisbey, που επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία, αλλά και ο πίθηκος “Chiquita”, που έχει πάντα ξεχωριστό ρόλο στις ταινίες των «Πειρατών».

Στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της τέταρτης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής» περπάτησε ακόμη η γοητευτική ηθοποιός Eva Longoria, η νεαρή ηθοποιός και ανιψιά της Julia Roberts Emma Roberts, η Vanessa Hudgens, η Ashley Tisdale, η Cheryl Burke και η δημοφιλής ηθοποιός Terry Hatcher με την κόρη της Emerson.

Ακόμη, από τις παρουσίες της πρεμιέρας ξεχώρισε ο Steven Tyler αλλά και ''πανέμορφες'' ηθοποιοί που στην ταινία υποδύονται τις γοργόνες. (πάτα τα κάτω links)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου