Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο Τζάκ Σπάροου είναι φτιαγμένος από κερί!!


Την καλύτερη διαφήμιση για την τέταρτη & πέμπτη κατά σειρά ταινία των πειρατών της Καραϊβικής  επιφύλασσε το Madame Tussauds του Βερολίνου της Γερμανίας.
Το μουσείο  δημιούργησε  του κέρινο ομοίωμα του  Johnny Depp εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία τον Jack Sparrow.

Όπως έγινε γνωστό ο  ηθοποιός δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην παρουσίαση του ομοιώματος, αφού αυτή την περίοδο πηγαίνει από χώρα σε χώρα για να προμοτάρει τη νέα ταινία των "Πειρατών".
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "Pirates Of The Carribbean: On Strange Tides" έχει η  Penelope Cruz η οποία δήλωσε για τον Johnny.
"Δεν ήταν καθόλου εύκολο να δείχνω σοβαρή και να μην ξεκαρδίζομαι βλέποντας τον Johnny Depp να υποδύεται τον Jack Sparrow, ακόμα και στις πιο δραματικές μας σκηνές."
Εξομολογήθηκε ότι κατά την διάρκεια των σκηνών της με τον Depp, ο σκηνοθέτης Rob Marshall χρειάστηκε να πει αρκετές φορές "cut" και να διακόψει το γύρισμα, καθώς οι δυο ηθοποιοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους!



2 σχόλια:

  1. Μου φαίνεται πολύ λογικό να ήταν ΤΟΣΟ αστείος στα γυρίσματα! Αφού είναι μορφή στους εκκεντρικούς ρόλους και γενικώς έχει τρελό γέλιο!!! xD


    -Πειραγμένο Παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα ναι μαρω μμου ειναι μορφή Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή